Pasii pentru plasarea unei comenzi se regasesc la rubrica “Cum comand” , ar timpul de executie este de 3-6 zile lucratoare.

Invitatii/plicuri de bani 30 bucati, iar la etichete 12, la restul produselor nu exista o comanda minima!

Da, se poate! Doar sa vedeti care ii comanda minima la produsul comandat.

Pe plic se poate tiparii si costul ar oscila intre 1.2-2.5 lei/buc.Pe eticheta nu se poate tipari, deoarece acesta se va personaliza de catre miri.

Nu, tiparirea se plateste separate si se adauga la pretul invitatie/plicului de bani!

Da, contracost, netiparite, termenul de pregatire este de 2-10 zile lucratoare!

NU, acesta sunt standard, ele vin asa cum sunt prezentate si pe site!

Da, in termen de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre Vanzator!

In functie de tarifele curierului in momentul respectiv. Vom incerca sa aducem cele mai accesbile costuri de transport.

Nu, doar pe teritoriul Romaniei!

Plata se face ramburs, la curier sau prin O.P.!

Asamblarea, este pliarea invitatiilor, de lipit/atasat accesorii (daca este cazul) si punerea lor in plic, ceea ce Societatea noastra nu ofera, deoarece acestea se pot deterioara la livrare (sifona, perfora de la accesorii, etc.)!!!

Acel cost in plus care se adauga la totalul comenzii, care ajuta Clientul sa intre in posesia produselor comandate intr-un termen mai scurt! Acest cost nu este afisat in cos, dar se stabileste la momentul si la situatia cand clientul va dorii sa comande produsul/ele .

Daca apare mentionat in decrierea produsului, au si sunt incluse in pretul invitatiei, iar daca este specificat “nu contine plic”, atunci nu are invitatia respective plic.

Da, se pot comanda, cantitatea minima este de 30 buc.

De cele mentionate la rubrica “Oferte/reduceri” sau daca este vorba de o comanda mare se poate obtine o reducere, primind o oferta personalizata din partea Vanzatorului, la momentul respectiv!:)

Sa ne trimiteti un e-mail la adresa info@hostiss.ro in care ne exprimati dorinta de a deveni colaborator, iar noi vom reveni cu oferta noastra pe produsele dorite!

Înapoi Sus

Caută Produsul Dorit

Produsul a fost adăugat în coș cu succes